Home | Bedrijven


Bedrijven

Verlagen ziekteverzuim
VITA-VITAL ontwikkelt in samenspraak met bedrijven trajecten gericht op het voorkomen en verlagen van ziekteverzuim. De kracht van deze trajecten kenmerken zich in:

 • Korte belasting van medewerkers, zowel in tijd als ongemak (zie a.),
 • Relatief veel en concrete informatie in korte tijd (zie a. en b.),
 • Accent op de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers.
 •  

  De trajecten kennen de volgende basiselementen:

  a. 30 minuten-check: een indicatie van de gezondheid per medewerker. Iedere medewerker ontvangt informatie over diens stressbestendigheid, weerstand, kwaliteit van organen, tekorten aan vitamines/mineralen, emotionele en mentale invloeden. Tevens krijgt de medewerker praktische informatie over het verbeteren van diens gezondheid, indien relevant.
  De 30 minuten-check gebeurt met een bioresonantie apparaat (NES Provision), waarbij gebruik wordt gemaakt van hoofd-, pols- en enkelbanden. Informatie uit deze onderzoeken zal op vertrouwelijke wijze worden behandeld. Dit houdt in dat individuele informatie alleen beschikbaar wordt gesteld aan de betreffende medewerker.

  b. Inzicht in de vitaliteit van de medewerkers: een overzicht en analyse van de individuele onderzoeken, geanonimiseerd. Aan de hand hiervan kunnen preventieve en curatieve interventies worden ingezet, met als uitgangspunt de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Young Joo streefland (06-58824349)

   

  Stressreductie voor medewerkers
  Stress is een veelvoorkomend verschijnsel op de werkvloer. De ene medewerker ondervindt er meer hinder van dan de ander. Maar vroeg of laat kan stress leiden tot verminderde prestaties en/of ernstige klachten.

  Het Eternale Ontspannings Systeem is ontworpen om stress te verminderen, ontspanning te verhogen en een hernieuwd gevoel van rust te ervaren. Het functioneert op drie niveaus:

 • Subtiele micro-stroom trillingen voor ontspanning van het fysieke lichaam,
 • Beelden en visualisaties voor verbetering van de gemoedstoestand,
 • Speciaal georkestreerde muziek met solfeggio tonen die de geest in een diepe staat van vrede, verbinding en ontspanning brengt.

 • Bij een onderzoek met 75 mensen, gaf 100% van de deelnemers aan dat zij na slechts één sessie zich aanzienlijk meer ontspannen en minder gestrest voelden. Meer weten over Eternale Klik hier

  Deze stressreductie kunt u uw medewerkers aanbieden door het creëren van een ruimte met het Eternale Ontspannings Systeem. Dit betreft een overzichtelijke investering met een groots effect. Voor verdere uitwerking hiervan, kunt u contact opnemen met Young Joo streefland (06-58824349).