Home | NES Provision

NES Provision
NES Provision ondersteunt u om uw energieniveau en zelfherstellend vermogen te optimaliseren. NES Provision is een holistisch systeem, ontworpen om disbalansen en zwakke schakels in uw “gezondheidssysteem” te ontdekken en te harmoniseren.

LICHAAM EN GEEST UIT BALANS?
Ons lichaam heeft een onvoorstelbaar vermogen tot zelfherstel. Helaas is dit vermogen bij velen aangetast door lichamelijke, emotionele en mentale belasting. Stress, vermoeidheid en ziekte zijn de prijs voor een druk en jachtig leven. Energiegebrek en lichamelijke ongemakken verminderen de kwaliteit van leven. Een neerwaartse spiraal die ondanks diëten, vitamines, sportlessen en therapieën niet te keren lijkt. Verstoord evenwicht van de “lichaam-geest connectie” belemmert de zelfherstellende kracht.

HERSTEL UW VEERKRACHT!
Lichaam en geest hebben van nature een ongekende veerkracht. NES Provision helpt bij herstel van die veerkracht door het optimaliseren van uw energieniveau en regenerend vermogen. Niet door de symptomen te bestrijden, maar door herstel van de bron van onze energie en vermogens. Door verstoringen in de van nature zo geoliede informatiemachine van de “lichaam-geest connectie” in balans te brengen. En de vicieuze cirkel van verdergaande ontregeling een halt toe te roepen. Bewustwording is de eerste stap naar verandering op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.