Home | Disclaimer

Disclaimer

Bioresonantie, ook wel bioinformatietherapie genoemd, is gebaseerd op nieuwe inzichten uit de wetenschap van de biofysica, dat is de quantumfysica van het levende weefsel.

Bij de bioresonantie wordt gebruik gemaakt van energetische velden en trillingen. Er wordt gebruik gemaakt van zeer geavanceerde apparaten met een hoogwaardige technologie. Voor de bioresonantiebehandeling wordt de cliënt met polsen, enkels en hoofd verbonden met het apparaat middels electroden, waarbij het apparaat de energetische situatie van de persoon opmeet.

  • De bioresonantiebehandeling zelf wordt volledig door de apparaten gedaan. De personen die het toestel bedienen, zijn gezondheidsbegeleiders, speciaal opgeleid in de bio-resonantie, maar geen reguliere artsen en zullen bijgevolg geen diagnoses stellen

  • Wanneer een klant onder behandeling is van een arts, specialist of andere medische behandelingen krijgt, mag een gezondheidsbegeleider deze niet stoppen zonder de behandelende arts of medische specialist hierover te raadplegen.


  • Het volgen van een bioresonantie behandeling is geen vervanging van reguliere medische behandelingen.