Home | Partners

Partners

Bonusan BV is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar gezondheidsproducten levert, zoals kruidenextracten en voedingssupplementen aan medische professionals.
http://www.bonusan.nl/?objectID=36

Fysio Life is een actieve en dynamische fysiotherapie praktijk in het Wateringse Veld en Wateringen met een duidelijke visie op zorg, bewegen en kwaliteit.
http://www.fysiolife.nl/

Quantum Tech partner voor voedingssupplementen, bioresonantie apparatuur en opleidingen.
http://www.quantumtech.be/

PureNatural International is de Europese vertegenwoordiger van KAMA Ayurveda
http://www.kamaayurveda.eu/store/index.html/about-us.html

Rahana Broek – Onken, biedt u meer dan een vitaal voedingsadvies alleen. Het is een weg naar een nieuw begin waar u niet alleen terecht kunt voor een paleolithisch voedingsadvies maar ook voor een massage op maat om uw stress en / of lichamelijke klachten te verminderen.
http://www.meerdanvitaliteit.nl/

T-spiertje, ervaar 'de aanraking' als aanzet om je eigen genezend vermogen op gang te brengen.
http://www.t-spiertje.nl/

Wellness Life is een jong holistisch gezondheidscentrum waarin een multidisciplinair medisch team vakkundige holistische zorg aanbiedt aan bewoners van het Wateringse Veld en omstreken.
http://www.wellness-life.nl/Pages/1/welkom.aspx


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons Team

Young Joo Streefland

Ruim 15 jaar ben ik een hardwerkende organisatieadviseur/interim manager geweest. Dit werk heb ik altijd met veel plezier en inzet gedaan tot ik achterom keek en besefte dat de inspanning niet in verhouding stond met de resultaten/effecten. “Had ik nou al die tijd zo hard gewerkt met zo weinig (blijvend) effect?” Zonder bij de reden stil te willen staan, drong tot mij door dat ik dàt niet meer wilde. In 2010 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik van de een op de andere dag gestopt, een “crossingpoint”.

Maar wat dan wel?
Dat diende zich gelukkig snel aan in de vorm van allerlei interessante studies waarbij Orthomoleculaire geneeskunde mij volledig in de greep kreeg. Deze wetenschap heeft mij een nieuwe kijk gegeven op gezondheid en mij een enorme bevlogenheid gegeven om vernieuwing te brengen in de gezondheidzorg. Ik voel dat ik hierin een missie heb. Ik heb de sterke wens om “Mensen te prikkelen aan hun gezondheid, geluk en vitaliteit te werken, Fysiek Mentaal Emotioneel Spiritueel”. Zo is VITA-VITAL ontstaan.